De mooi achterkant van de Moxie luidspreker
 • Deense luidsprekers

  Deens ontworpen luidsprekers units met de nieuwste technologie zorgen ervoor dat de Moxie zijn beloften nakomt: symmetrische magnetische motor, sterk aluminium chassis en uitgebreide ventilatie om er maar een paar te noemen.

  Gecontroleerde geluidsafstraling

  Door het ontwerp van de kast, het scheidingsfilter en de luidspreker units te integreren, heeft de Moxie een gecontroleerde afstraling van het geluid, wat betekent dat de Moxie minder kritisch is voor de akoestiek van de luisterruimte.

  Hand gemaakt in Denemarken

  Met de hand gemaakt in de voor Denemarken typische kleinschalige productie voegt een persoonlijke tint toe aan elke luidspreker.

  +1 jaar garantie

  Deel een een mooie foto van je davone luidsprekers en ontvang +1 jaar garantie >>

 • Selecteer het houtfineer

  Bezoek de fabriek >> en ben aanwezig tijdens het assembleren van uw luidsprekers. U kunt het houtfineer kiezen dat u het leukst vindt

  Geavanceerd scheidingsfilter

  Het uitgebreide 2-wegs scheidingsfilter van 24 dB / oktaaf volgens Linkwitz-Riley vermindert vervorming en verbetert het afstraalgedrag en dus de interactie met de ruimte.

  Preciese bas

  Het kleine formaat van de Studio kast voorkomt op natuurlijke wijze de interne staande golven voor een betere definitie van de lage tonen.

  Deens Design

  Zorgvuldig overwogen lijnen vormen het hart van elk uniek Davone ontwerp. Het perfecte ritme en de balans van het ontwerp visualiseren muziek.

  Meer details >>